fbpx

Welkom bij van Wijk, fietsenwinkel in Amsterdam.

Onze Merken

Wij zijn dealer van verschillende betrouwbare (fiets)merken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor nieuwe fietsen maar ook voor occasions van hoge kwaliteit. Loopt u eens binnen en bekijk het assortiment fietsen, accessoires en nog veel meer. U bent van harte welkom!

AZOR

ONTWERP UW DROOMFIETS

Er is geen standaard Azor, elke fiets is uniek. Informeer naar de vele mogelijkheden, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale droomfiets!

TREK

RIDE BIKES. HAVE FUN. FEEL GOOD.

Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Bent u op zoek naar een sportieve- of elektrische fiets van topkwaliteit? Maak een proefrit!

BROMPTON

MADE FOR CITIES. MADE FOR YOU.

Verken je stad. Het iconische vouwsysteem zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Kunnen we u een proefrit aanbieden?

CORTINA

DUTCH FASHION BIKES

Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina-fiets die bij jou past; of je nu naar het werk gaat, naar school, stad of de sportclub.

Wist u dat Azor ook de maker is van Bakfiets.nl?! De Cargo Bike is een moderne Nederlandse bakfiets die licht en veilig rijdt. Zowel met als zonder bagage is de fiets makkelijk bestuurbaar en eenvoudig te parkeren. De Cargo Bike Long is de verlengde versie van de Cargo Bike Short. Extra mogelijkheden: door extra bankje ruimte voor 3 kinderen! Een aantal CargoBikes zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar.

Shadow Steps

De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf. Dit maakt het fietsen op deze bakfiets een echte belevenis.

Heeft u een eBike met een Bosch- of Shimano motor? Wij zijn gecertificeerd Bosch eBike-dealer en in het bezit van het Shimano STEPS City/Trekking certificaat.

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Traditionline. Bijvoorbeeld de oer-Hollandse omafiets Glorie RVS: een prachtige verschijning met RVS velgen, een puur “classic” kettingkast in canvas-retro-look, mooie zit en een prachtig klassiek stuur.

U kunt u bij ons ook terecht voor veel accessoires.
We hebben een uitgebreid assortiment tassen en manden, kinderzitjes, sloten en nog veel meer.

Een greep uit onze overige merken: