Diverse modellen, ruime voorraad

Azor fietsen

Er is geen standaard Azor, elke fiets is uniek. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier. Wij zijn al jaren enthousiaste dealer van dit oer-Hollandse fietsmerk uit Hoogeveen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomfiets! 

AZOR HEEFT EEN ONLINE CONFIGURATOR: MYAZOR.NL

Een digitale fiets-samenstel-tool die tot in detail maar liefst 10 miljard mogelijke configuraties kan maken. Ontwerp uw droomfiets online met de onbegrensde mogelijkheden. Sla hem op en kies ons uit de lijst met beschikbare dealers. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Hulp nodig? Twijfel niet en bel ons!

Er zijn veel mogelijkheden bij het bestellen van uw fiets bij Azor, hier ziet u een simpele uitleg van het keuzesysteem.

Bakfiets.nl wordt gemaakt door Azor in Hoogeveen en is inmiddels een classic. Hij is al jaren met veel succes op de markt. Klik hier voor meer info.

Kunt u niet wachten? Fiets meteen weg op een van de modellen die wij op voorraad hebben:

Frametype

Versnellingen

Aantal versnellingen

Remmen

Alleen op bestelling

Bakfiets.nl

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfietsen van Bakfiets.nl hebben een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Wist u al dat Azor ook de makers zijn van Bakfiets.nl?

De Cargo Bike is een moderne Nederlandse bakfiets die licht en veilig rijdt. Zowel met als zonder bagage is de fiets makkelijk bestuurbaar en eenvoudig te parkeren. De Cargo Bike Long is de verlengde versie van de Cargo Bike Short. Door de mogelijkheid om een extra bankje te plaatsen of een MaxiCosi op de bodem te bevestigen kunt zelfs drie kinderen vervoeren! Een aantal bakfietsen zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar. U kunt uw bakfiets van Bakfiets.nl bij ons bestellen.

Shadow Steps

De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, middenmotor, aluminium profiel bak mettrampoline stof is dit model licht en super stijf. Dit maakt het fietsen op deze bakfiets een echte belevenis. De Elektrische CargoBikes zijn uitgevoerd met het Shimano STEPS systeem. Dit systeem is relatief licht in gewicht, geeft een goede ondersteuningen heeft een groot bereik, is betrouwbaar en heeft veel extra’s. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een display en een bediening dicht bij de duimen, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano STEPS voorzien van een Walk assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.