AZOR

Er is geen standaard Azor, elke fiets is uniek.

Bij Azor kunt u zelf uw ideale fiets samenstellen. Wij zijn al jaren enthousiaste dealer van dit oer-Hollandse fietsmerk uit Hoogeveen. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor fiets lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

 

MyAzor.nl

Een digitale Azor fiets samenstel-tool die tot in detail maar liefst 10 miljard mogelijke configuraties kan maken!

Ontwerp nu vrijblijvend simpel online en uw Azor droomfiets. Dat doet u heel eenvoudig met de onbegrensde mogelijkheden van de online ontwerptool van Azor Bike. Speel met de mogelijkheden, talloze kleurcombinaties en uitgebreide specificaties! Zo zit u meteen hoe uw nieuwe fiets er uit zal zien en wat deze zal gaan kosten. In een paar stappen heeft u uw droomfiets samengesteld:

  1. Kies voor een startmodel en pas deze aan uw wensen aan. Het programma geeft vanzelf aan wanneer u een optie kiest die niet samen gaat met de eerder gekozen onderdelen.

  2. Sla uw fietsontwerp op.

  3. Zoek en kies van Wijk Fiets en Onderhoud in Amsterdam uit de lijst met beschikbare dealers als fietsenwinkel om uw Azor op te halen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomfiets! 

blok-myazor_edited.jpg
 

Kunt u niet wachten?

Fiets meteen weg op een van de modellen die wij op voorraad hebben: