van wijk - dealer in amsterdam

Brompton

Brompton_Triptych

De vouwfietsen van Brompton kunnen moeiteloos worden opgevouwen tot een compact formaat. Zo kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen in alle vormen van openbaar vervoer, in de kofferbak van een auto, en worden opgeborgen onder je bureau of een tafel in een cafeetje.

Door de kleine wielen kunt u met de fiets snel optrekken en bent u uiterst wendbaar, ideaal voor stadsverkeer waar u in druk verkeer vaak moet stoppen en optrekken. Door de kleinere diameter zijn de wielen ook sterker en stijver. De vering en de lange zadelbuis zorgen voor comfortabele rijeigenschappen, ook op een oneffen ondergrond of over grotere afstanden.

Made for cities

Gemaakt voor de stad. Voor woon-werkverkeer, socializen, ontsnappen en alles daar tussenin. 

Made in London

Elke fiets wordt in de fabriek in Londen door een ervaren specialist met de hand gelast. Zo is elke fiets extra sterk en uniek.

Made for you

Het is belangrijk om een vouwfiets te kiezen die bij je past. Ongeacht uw lengte of rijstijl, wij hebben de woonwerk-fiets voor u.

Wij zorgen dat uw Brompton altijd perfect is afgesteld voor maximaal comfort en controle. Met onze jarenlange ervaring houden wij uw vouwfiets in topconditie! Oók voor Brompton tassen, onderdelen en accessoires komt u naar van Wijk Fiets en Onderhoud. 

het vouwen

Met dit slimme ontwerp (én een beetje oefenen) kan de fiets in nog geen 20 seconden worden opgevouwen en uitgeklapt. Opgevouwen wordt de fiets een compact pakketje dat gemakkelijk kan worden gedragen of voortgetrokken en eenvoudig bijna overal kan worden opgeborgen. De ketting en de versnellingen zitten midden in dit pakket en kunnen zo niet met kleding en bagage in contact komen.

Brompton_Triptych

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!