van wijk - dealer in amsterdam

Brompton Triptych

Brompton vouwfietsen kunnen moeiteloos worden opgevouwen tot een compact formaat. Zo kunnen ze dus gemakkelijk worden meegenomen in alle vormen van openbaar vervoer, in de kofferbak van een auto én worden opgeborgen onder je bureau of een tafel in een cafeetje.

Omdat Brompton vouwfietsen voorzien zijn van 16inch wielen kunt u snel optrekken en bent u uiterst wendbaar, dat is ideaal voor in de stad wanneer u bijvoorbeeld bij drukte in het verkeer vaak moet stoppen en optrekken. De kleinere diameter van de wielen zorgt ervoor dat deze sterker en stijver zijn. Ook zorgen de vering en de lange zadelbuis voor comfortabele rijeigenschappen, zelfs op een oneffen ondergrond of over grotere afstanden.

Made for cities

Gemaakt voor de stad. Voor woon-werkverkeer, socializen, ontsnappen en alles daar tussenin. 

Made in London

Elke fiets wordt in de fabriek in Londen door een ervaren specialist met de hand gelast. Zo is elke fiets extra sterk en uniek.

Made for you

Het is belangrijk om een vouwfiets te kiezen die bij u past. Ongeacht uw lengte of rijstijl, wij hebben de woon-werk fiets voor u.

Wij zorgen dat uw Brompton vouwfiets altijd perfect is afgesteld voor maximaal comfort en controle. Met onze jarenlange ervaring houden wij uw vouwfiets in topconditie! Oók voor Brompton tassen, onderdelen en accessoires komt u natuurlijk naar van Wijk Fiets en Onderhoud. 

Zoekfilters:

Serie

Type stuur

Aantal versnellingen

Mainframe Kleur

Extremities Kleur

Zadelpen

Verlichting

Extra's

HET VOUWEN

Met dit slimme ontwerp (én een beetje oefenen) kan de fiets in nog geen 20 seconden worden opgevouwen en uitgeklapt. Opgevouwen wordt de fiets een compact pakketje dat gemakkelijk kan worden gedragen of voortgetrokken en eenvoudig bijna overal kan worden opgeborgen. De ketting en de versnellingen zitten midden in dit pakket en kunnen zo niet met kleding en bagage in contact komen.

Brompton Triptych