top of page
Zoekt u een goede fietsenmaker?

Reparatie

Lekke band? Ketting eraf? Wij repareren uw fiets meestal dezelfde dag nog voor u!

Heeft uw fiets onderhoud nodig? Constateert u een probleem dat (snel) verholpen moet worden? Rijd er niet te lang mee door! Belt u alstublieft zo snel mogelijk voor een afspraak. Dan kijken we samen welk moment het beste uit komt. Gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, grote kans dat we uw fiets binnen een dag of twee gerepareerd hebben.
U ontvangt automatisch een SMS-bericht van ons als de reparatie klaar is. Liever contact via de mail? Laat dan uw e-mailadres achter.
U kunt bij ons contant betalen of (contactloos) pinnen. Wij accepteren ook creditcards. Liever een betaalverzoek? U kunt het bedrag ter plaatse overmaken met uw telefoon (mobiel bankieren moet hiervoor wel geïnstalleerd zijn). Indien gewenst sturen wij u uw (zakelijke) factuur per e-mail.
Wij zijn genoodzaakt om stallingskosten in rekening te brengen als de fiets één week nadat de reparatie is voltooid nog niet is opgehaald. Kunt u echt niet eerder komen, overlegt u dit dan met ons alstublieft.

Diensten: Over

Diensten

Nieuwe fietsen • Occasions • Reparatie • Onderhoud

IMG_20190425_100923_979.jpg

Fietsenwinkel

Maak uw rit compleet bij van Wijk in Amsterdam!

U kunt bij ons terecht voor onderdelen, nieuwe (bak)fietsen en tweedehands fietsen van hoge kwaliteit. Staat uw model of maat er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden! Onze vakkundige, vriendelijke medewerkers zullen u graag van informatie voorzien.

Fietsenmaker

Onderhoud en reparatie

Bij een fiets die vaak wordt gebruikt zal er af en toe iets stuk gaan. Met een (half)jaarlijkse onderhoudsbeurt kan de levensduur van uw fiets behoorlijk verlengd worden. Als u merkt dat er iets niet goed is met uw fiets raden wij aan om hier niet mee door te rijden maar meteen even langs te komen. Vaak kunnen we zo erger voorkomen.


Ook een fiets die u niet bij ons gekocht heeft en allerlei niet-alledaagse-fietsen zoals vouwfietsen, racefietsen en elektrische fietsen mits met Bosch- of Shimano motor kunt u natuurlijk bij ons achterlaten voor voor onderhoud of reparatie.

IMG_20200831_152230.jpg
Diensten: Diensten

Service

Bij aankoop van een nieuwe fiets

Ongeveer 60 dagen na aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u een gratis 1e servicebeurt t.w.v. €30,- (wij sturen een sms ter herinnering).

De oproep voor de tweede beurt volgt automatisch na vier maanden. Deze kost u €20,- (werkelijke waarde €45,-).


  • Op de afgesproken dag kunt u uw fiets liefst ’s ochtends brengen, wij zorgen er dan voor dat uw fiets 's middags weer klaar staat. Wij zijn al om 8:30 uur open, óók op maandag! Bent u afhankelijk van uw fiets? Voor de duur van deze servicebeurt kunt u bij van Wijk Fiets en Onderhoud een leenfiets gebruiken. Geeft u dat alstublieft op tijd aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er voldoende leenfietsen aanwezig zijn.

  • U ontvangt automatisch een SMS-bericht of desgewenst een e-mail van ons als de servicebeurt afgerond is.

Belangrijk: om de fabrieksgarantie te behouden is het belangrijk dat u deze beurten op tijd laat uitvoeren. Maakt u dus zo snel mogelijk een afspraak!

Diensten: Tekst
bottom of page