wat een mooi cadeau!

De winkels zijn gesloten, overal alles online uitverkocht en bij de pakketdiensten is het een complete chaos… No worries, als u in Amsterdam of Amstelveen woont brengen we dit topcadeau zonder extra kosten bij u thuis!

van wijk - Loopfiets kopen in amsterdam

Early rider

Loopfietsen van topkwaliteit! Early Rider fietsen staan bekend om hun robuuste en stoere uiterlijk en het gebruik van de beste onderdelen. Dat maakt van het dagelijkse rondje om het blok of in het park een plezierig uitje voor u en uw kindje. Deze loopfietsjes zijn geweldig om jonge kinderen op een leuke, veilige manier te leren fietsen. Het geeft ze goed gevoel voor balans en veel zelfvertrouwen. Nadat ze de loopfiets ontgroeien fietsen ze vaak meteen zonder zijwieltjes!

Early Rider heeft ook super hippe kinderfietsen vanaf 14 inch.

Informeer bij ons naar de beschikbaarheid!

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!