20_lifestyle_District +60W9A2389.jpg

Welkom bij van Wijk

vakkundig, vriendelijk en snel

 
 

Fietsenwinkel in Amsterdam Oud-Zuid

Meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring.
Verkoop van Brompton, Trek, Cortina, Azor en Bakfiets.nl

Hét adres voor uw nieuwe fiets, reparaties, kleding en accessoires. Door de jaren heen zijn wij een gerenommeerde fietsenwinkel geworden die niet meer weg te denken is uit de buurt. Zoekt u een nieuwe of tweedehands fiets? Heeft u iets dat hersteld moet worden? Advies nodig? Ons vriendelijke personeel helpt u graag met raad en daad!

IMG_20210914_092835.jpg

Fietsenwinkel

Trotse dealer van mooie merken

U kunt bij ons terecht voor nieuwe fietsen van onder andere Trek, Azor, Cortina en vouwfietsen van Brompton maar ook voor een wisselend aanbod tweedehands fietsen van hoge kwaliteit.
Zoekt u een elektrische fiets met ondersteuning van een Bosch middenmotor? Maak vandaag nog een proefrit! Bakfietsen van Bakfiets.nl kunt u bij ons bestellen. Ook zijn wij al vele jaren dealer van Brompton, u weet wel die mooie vouwfietsen uit Engeland.

Fietsenmaker

Onderhoud en Reparatie

Bij een fiets die vaak wordt gebruikt zal er af en toe iets stuk gaan. Met een (half)jaarlijkse onderhoudsbeurt kan de levensduur van uw fiets behoorlijk verlengd worden. Als u merkt dat er iets niet goed is met uw fiets raden wij aan om hier niet mee door te rijden maar meteen even langs te komen. Vaak kunnen we zo erger voorkomen.

Lekke band? Ketting eraf? Wij repareren uw fiets meestal dezelfde dag nog! U bent van harte welkom, ook zonder afspraak.

IMG_20200831_152230.jpg