Lekke band of andere kleine reparaties meestal binnen een dag

Fietsenmaker

Onderhoud en reparatie, vakkundig vriendelijk en snel!

Lekke band? Ketting eraf? Wij repareren uw fiets graag voor u. Kleinere reparaties doen wij vaak dezelfde dag nog! U vindt ons in Amsterdam Oud-Zuid op de Willemsparkweg naast het Vondelpark vlakbij het Museumplein. Tramhalte ‘Cornelis Schuytstraat’ van Lijn 2 ligt praktisch voor de deur.

Onderhoud en reparatie

Heeft uw fiets onderhoud of een reparatie nodig? Constateert u een probleem dat (snel) verholpen moet worden? Gek geluid of rare tik? Rijd er niet te lang mee door! Belt u alstublieft zo snel mogelijk voor een afspraak. Dan kijken we samen welk moment het beste uit komt. Gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, grote kans dat we uw fiets binnen een dag of twee gerepareerd hebben.

Wij doen vanzelfsprekend al het periodiek- of dagelijks onderhoud en reparaties aan uw fiets. Zelfs niet-alledaagse-fietsen zoals vouwfietsen, racefietsen en elektrische fietsen met Bosch- of Shimano motor kunt u brengen voor een servicebeurt. Ook als u deze niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom!

Zoekt u een goede fietsenmaker?

Bij een fiets die vaak wordt gebruikt zal er af en toe iets stuk gaan. Met een (half)jaarlijkse onderhoudsbeurt kan de levensduur van uw fiets behoorlijk verlengd worden. Als u merkt dat er iets niet goed is met uw fiets raden wij aan om hier niet mee door te rijden maar meteen even langs te komen. Vaak kunnen we zo erger voorkomen.

U laat uw gegevens bij ons achter en ontvangt automatisch een Sms-bericht van ons als de reparatie klaar is.

U kunt u bij ons ook terecht voor veel accessoires; gereedschap, fietshelmen, tassen & manden, kinderzitjes, sloten en nog veel meer.

Alles om uw rit compleet te maken! 

Een greep uit de merken: