Welkom bij van Wijk, fietsenwinkel in Amsterdam.

Onze Merken

Wij zijn dealer van verschillende betrouwbare (fiets)merken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor nieuwe fietsen maar ook voor diverse occasions van hoge kwaliteit. Loop eens binnen bij van Wijk in Amsterdam-Zuid en bekijk het ruime assortiment. U bent van harte welkom!

Onze fietsmerken:

Er is geen standaard Azor, elke fiets is uniek. Informeer naar de vele mogelijkheden, wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale droomfiets!

Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina-fiets die bij jou past; of je nu naar het werk gaat, naar school, stad of de sportclub.

Ride Bikes. Have Fun. Feel Good.

Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Bent u op zoek naar een sportieve- of elektrische fiets van topkwaliteit?
Maak een proefrit!

Verken je stad. Het iconische vouwsysteem zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Kunnen we u een proefrit aanbieden?

altijd modieus met de Fashion Bikes van Electra

Verander trottoirs in landingsbanen met deze lieve, speelse ontwerpen. De verrassende details en nuances maken Electra fietsen uniek.

Maak een ritje en voel het Electra-verschil met het comfort en de controle van de gepatenteerde Flat Foot Technology®. Deze technologie zorgt voor een efficiënte, ontspannen rijpositie waardoor je rechtop kunt zitten en niet over het stuur gebogen zit zoals bij traditionele fietsen.

Heeft u een eBike met een Bosch- of Shimano motor?
Wij zijn gecertificeerd Bosch eBike-dealer en in het bezit van een Shimano STEPS City/Trekking certificaat.

Bakfiets 2017-003 Cargobike short Cruiser NN7D Matgraniet

Wist u dat Azor ook de maker is van Bakfiets.nl?

Deze CargoBike is een moderne Nederlandse bakfiets die licht en veilig rijdt. Zowel met- als zonder bagage is de fiets makkelijk bestuurbaar en eenvoudig te parkeren. De CargoBike Long is de verlengde versie van de CargoBike Short. Door een extra bankje te plaatsen krijgt u ruimte voor 3 kinderen! Een aantal CargoBikes zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar. Accessoires zoals de regentent of babyschaal zijn bij ons ook verkrijgbaar!

Holland's Glorie

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Traditionline. Bijvoorbeeld de oer-Hollandse omafiets Glorie RVS: een prachtige verschijning met RVS velgen, een puur “classic” kettingkast in canvas-retro-look, mooie zit en een prachtig klassiek stuur.

U kunt u bij ons ook terecht voor accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment sloten, tassen, manden, kinderzitjes en nog veel meer.

Een greep uit de overige merken: