Dealerschap

AZOR

ONTWERP UW EIGEN DROOMFIETS
Er is geen standaard Azor, elke fiets is uniek. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomfiets!

TREK

RIDE BIKES. HAVE FUN. FEEL GOOD.
Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Bent u op zoek naar een sportieve- of elektrische fiets van topkwaliteit? Maak vandaag nog een proefrit!

BROMPTON

MADE FOR CITIES
Verken je stad. Het iconische vouwsysteem van de Brompton fiets zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Oók elektrisch!

CORTINA

DUTCH FASHION BIKES
Ontdek Cortina. Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina-fiets die bij jou past. Van lichte designfiets tot robuuste transportfiets.

Stel bij ons uw eigen droomfiets samen, wij zijn al jaren Premium Dealer van het Hollandse merk Azor. Oók voor elektrische (bak)fietsen! Wist u trouwens dat Azor tevens de bakfietsen van Bakfiets.nl maakt?

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets of één van de vele sportieve modellen van Trek? Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit!

Kunnen we u misschien een proefrit aanbieden op de ELEKTRISCHE BROMPTON vouwfiets? De demo-bike staat al op u te wachten! Maak een proefrit, het zou uw leven kunnen veranderen…

Heeft u een eBike met een Bosch- of Shimano motor? Wij zijn gecertificeerd Bosch eBike-dealer en in het bezit van het Shimano STEPS City/Trekking certificaat.

U kunt u bij ons ook terecht voor veel accessoires.
We hebben een uitgebreid assortiment tassen en manden, kinderzitjes, sloten en nog veel meer.

Een greep uit onze overige merken:

Brompton Parts
Brompton Luggage
Bontrager
Brooks
Ortlieb
Early Rider
Basil
Cortina
Ventisit
Bobike
Beck
Agu
Yepp
Niet Verkeerd
Knog
Qibbel
Basil
Bakfiets.nl