fbpx

Cortina nu ook met Bosch-motor

Cortina nu ook met Bosch-motor

U kent hem vast wel, de Cortina E-U4. Dé ideale oplossing voor de schoolgaande kinderen, die zich in de Next Gen doelgroep bevinden. Voor deze doelgroep is er goed nieuws!

De welbekende Cortina E-U4 Transport heeft een motorische metamorfose ondergaan, en is vanaf nu ook verkrijgbaar met een Bosch Active Line motor!

De Cortina E-U4 Transport, wie kent hem niet: de populaire transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame, de voordrager en natuurlijk een comfortabele zithouding. Deze nieuwe variant, namelijk de E-U4 Transport met Solid Bosch middenmotor, is uitgerust met Nexus 7 versnellingen, Cortina banden, grips, een extra stabiele middenstandaard en een Cortina stuurslot. Tevens kan de verlichting van de fiets makkelijk worden bediend vanaf de Purion display. Het laatste, wat deze Transport variant onderscheidt van zijn voorgangers, is de nieuwe Bosch Active Line middenmotor.

De Cortina E-U4 Transport Solid Bosch wordt standaard geleverd met een 300Wh accu + lader. Daarnaast kunnen de fietsen optioneel worden geleverd met een 400 Wh (+ €150) accu of 500 Wh (+ €350) accu. De framehoogtes van de dames modellen zijn: 50/57/61 cm, en van de heren modellen 53/61/65 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze werkplaats is

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud. De winkel is voorlopig helaas gesloten. Toch een nieuwe fiets nodig? U kunt er gelukkig online of telefonisch eentje bestellen. Als u in Amsterdam of Amstelveen woont dan brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis!

U kunt ons bellen 020-6622380 of mail naar info@fietsenonderhoud.nl

NB: We zijn momenteel druk bezig om alle fietsen die wij op voorraad hebben in de webshop te plaatsen…