Cortina nu ook met Bosch motor

Cortina nu ook met Bosch motor

U kent hem vast wel, de Cortina E-U4. Dé ideale oplossing voor drukke gezinnen of schoolgaande kinderen. Voor deze doelgroepen is er goed nieuws!

De welbekende Cortina E-U4 Transport heeft een motorische metamorfose ondergaan, en is vanaf nu ook verkrijgbaar met een Bosch Active Line motor.

De Cortina E-U4 Transport, wie kent hem niet: de populaire transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame, de voordrager en natuurlijk een comfortabele zithouding. Deze nieuwe variant, namelijk de E-U4 Transport met Solid Bosch middenmotor, is uitgerust met Nexus 7 versnellingen, Cortina banden, grips, een extra stabiele middenstandaard en een Cortina stuurslot. Tevens kan de verlichting van de fiets makkelijk worden bediend vanaf de Purion display. Het laatste, wat deze Transport variant onderscheidt van zijn voorgangers, is de nieuwe Bosch Active Line middenmotor.

Het eBike-Systeem Active Line werd bekroond met de Red Dot Award voor Product Design 2017.

De Cortina E-U4 Transport Solid Bosch is uitgerust met het krachtige en vertrouwde Active Line-systeem van Bosch. Niet alleen perfect om de stad te ontdekken, maar ook ideaal voor de weekendtochtjes buiten de stad. Het robuuste karakter van deze middenmotor past perfect bij het robuuste design van deze e-bike.

Deze elektrische Cortina fiets wordt standaard geleverd met een 300Wh accu + lader. Daarnaast kunnen de fietsen optioneel worden geleverd met een 400 Wh (+ €150) accu of 500 Wh (+ €350) accu. De framehoogtes van de dames modellen zijn: 50/57/61 cm, en van de heren modellen 53/61/65 cm.

Of het nu ‘s morgens op kantoor is of ‘s avonds in het restaurant: Met de Active Line geeft stedelijke mobiliteit weer plezier, zelfs in de spits. Harmonisch, licht en stil is het systeem ideaal voor alle straten en wegen in de stad. De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de off-modus maken elke rit een belevenis. En voor een elegant statement: het design is onderscheiden met een Red Dot Award. De drive unit kan perfect in het fietsframe worden geïntegreerd en verlicht het bedieningsgemak en het leven nog een beetje meer dankzij het lichte gewicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!