URBAN PROOF Recycled

URBAN PROOF Recycled

Goed nieuws: De gerecyclede shopper fietstas van URBAN PROOF is genomineerd voor de Fiets Innovatie Award van 2021. Nog beter: de hele recycled collectie gemaakt van duurzaam materiaal is bij ons verkrijgbaar!

Waarom de collectie zo goed voelt? Het is de combinatie van het gebruik van duurzame materialen, goed design en gebruiksgemak. Deze producten zijn gemaakt van RPET. Daarom kiest u de producten van de recycled lijn met een gerust hart voor uw dagelijks gebruik!

RPET staat voor gerecycled plastic. De hoeveelheid materiaal dat in deze tas gebruikt is, staat gelijk aan 47 PET flesjes van 500ml.

Samenwerking LOVE. NOT WASTE
Om de gerecyclede fietsaccessoire collectie meer impact te geven, is URBAN PROOF een samenwerking aangegaan met LOVE. NOT WASTE. Dit is een Nederlandse non-profit organisatie die lokale strand schoonmaakacties organiseert. Het doel van LOVE. NOT WASTE. is om mensen bewust te maken en positief te motiveren om onze planeet schoner te maken. Een ontzettend mooi initiatief dat URBAN PROOF steunt door 5% van de opbrengst van de  RECYCLED collectie te doneren aan LOVE. NOT WASTE. Met dit geld kunnen zij meer schoonmaakacties organiseren op de Nederlandse stranden. Meer informatie over LOVE. NOT WASTE. vind je op www.lovenotwaste.com

Over de Fiets Innovatie Award: deze verkiezing wordt georganiseerd door RAI vereniging met als doel de fietsindustrie te stimuleren tot productvernieuwing. Oogmerk is om nieuwe en innovatieve artikelen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen. Die producten worden door een onafhankelijke jury, bestaande uit experts van de redactie van Tweewieler, NieuwsFiets, ANWB Media en RAI Vereniging, beoordeeld op onder andere innovatie, ontwerp en design, techniek en constructie, en prijs-kwaliteitsverhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!