top of page

Welkom bij van Wijk

U bent bij ons in goede handen

Al bijna 25 jaar zijn wij een stel en we hebben samen twee kinderen. Dat is ook de reden waarom de winkel op woensdag gesloten is, zo hebben wij de middag met z'n allen vrij.


We zijn allebei geboren en getogen Amsterdammer maar na de geboorte van ons eerste kind zijn we verhuisd naar Amstelveen, vlakbij de grens van Amsterdam, aan de rand van het Bos. Sinds vorige zomer wonen we in Aalsmeer. Steeds ietsje verder weg maar natuurlijk nog steeds op fietsafstand van de zaak!


Sinds Jan, de vader van Bert, in januari 2018 met pensioen ging runnen wij de zaak samen en met veel plezier. Onze wens is om nog heel lang diezelfde toegankelijke fietsenwinkel te blijven, uw generatie dienende en hopelijk ook de volgende generaties.

Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Familie van Wijk
Over ons: Over ons

Maak kennis met ons team

IMG_20190807_125531_bijgesneden.jpg

Bert van Wijk

IMG_20170320_110906_rinco.jpg

Rinco Boelens

C23EEBDE-7A2D-4778-AC7C-99FA93D3B17A.jpg

Jorinde Horstink

Over ons: Teamleden
IMG_20170320_110906.jpg

Rinco

Rinco is al jaren ervaren monteur bij van Wijk. Hij heeft heel veel ervaring en kan u goed informeren over onderhoud en reparatie van uw rijwiel.

Over ons: Afbeelding
Jan van Wijk Tweewielers

Jan van Wijk Fietsen

Jan van Wijk Tweewielers was meer dan 40 jaar fietsenwinkel en fietsenmaker in Oud-Zuid.

De zaak is onder zijn leiding een begrip geworden in de buurt. Ook oud-buurtbewoners komen nog naar 'van Wijk' voor reparaties en onderhoud. De winkel is kleiner geworden omdat het pand naast de hoofdingang werd verkocht maar u kunt nog steeds bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties aan uw (race)fiets.

Over ons: Over
Over ons: Instagram
bottom of page