U bent bij ons in goede handen

Welkom bij van Wijk

Loopt u gerust eens binnen bij onze fietsenwinkel in Amsterdam Oud-Zuid. U bent van harte welkom! Onze vakkundige, vriendelijke medewerkers zullen u graag te woord staan.

Even voorstellen:

Wij zijn Bert van Wijk en Jorinde Horstink.

Al meer dan 20 jaar zijn wij een stel en we hebben samen twee kinderen. Dat is ook de reden waarom de winkel op woensdag gesloten is, zo hebben wij de middag met z’n allen vrij.

We zijn allebei geboren en getogen Amsterdammer maar na de geboorte van ons eerste kind zijn we verhuisd naar Amstelveen, vlakbij de grens van Amsterdam, aan de rand van het Bos en natuurlijk op fietsafstand van de zaak!

Sinds Jan, de vader van Bert, in januari 2018 met pensioen ging runnen wij de zaak samen en met veel plezier. Ons plan is om nog heel lang diezelfde toegankelijke fietsenwinkel te blijven, uw generatie dienende en hopelijk ook de volgende generaties.

Jan van Wijk Fietsen

Jan van Wijk Tweewielers was meer dan 40 jaar fietsenwinkel en fietsenmaker in Oud-Zuid. De zaak is onder zijn leiding een begrip geworden in de buurt. Ook oud-buurtbewoners komen nog naar ‘van Wijk’ voor reparaties en onderhoud.

De winkel is kleiner geworden omdat het pand naast de hoofdingang werd verkocht maar u kunt nog steeds bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties aan uw (race)fiets.

Rinco Boelens

Rinco is al jaren ervaren monteur bij van Wijk. Hij heeft heel veel ervaring en kan u goed informeren over onderhoud en reparatie van uw rijwiel.

JVW_logo_WZ
De naam van de winkel is intussen veranderd en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij.
Maar ook fietsen met deze sticker achterop kom je in heel Amsterdam nog vaak tegen!

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!