fbpx

Maak uw rit compleet!

Fietsenwinkel

Aan het oriënteren? Loopt u gerust eens binnen voor vrijblijvend advies. Bij van Wijk kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe- en gebruikte fietsen. Onze vakkundige, vriendelijke medewerkers zullen u graag van informatie voorzien. U kunt u meteen een proefrit maken op een van de modellen die voor u klaar staan.

Wij verkopen ook onderdelen, gereedschap, fietshelmen, fiets- en rugtassen, kinderzitjes, sloten en nog veel meer accessoires.

Service

 • Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u na 60 dagen een gratis 1e Servicebeurt.  U ontvangt hierover vanzelf bericht.  De  oproep voor de tweede beurt (kosten: €20,-) volgt automatisch. Belangrijk: om de fabrieksgarantie te behouden is het belangrijk dat u deze beurten op tijd laat uitvoeren. Maakt u dus zo snel mogelijk een afspraak!
 • Op de afgesproken dag kunt u uw fiets liefst ’s ochtends brengen, wij zorgen er dan voor dat uw fiets ’s middags weer klaar staat. Wij zijn al om 8:30 uur open. Bent u afhankelijk van uw fiets? Voor de duur van deze servicebeurt kunt u bij van Wijk Fiets en Onderhoud een leenfiets gebruiken. Geeft u dat alstublieft op tijd aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er voldoende leenfietsen aanwezig zijn.
 • Moet u onverwacht met het openbaar vervoer en u heeft niet het verplichte mondkapje meegebracht? Bij van Wijk Fiets en Onderhoud kunt er één krijgen!
 • U ontvangt automatisch een SMS-bericht of desgewenst een e-mail van ons als de servicebeurt afgerond is.
 • U kunt bij ons contant betalen of (contactloos) pinnen. Wij accepteren ook creditcards. Liever een betaalverzoek? U kunt het bedrag ter plaatse overmaken door simpelweg de QR code te scannen met uw telefoon (mobiel bankieren moet hiervoor wel geïnstalleerd zijn). Indien gewenst sturen wij u de (zakelijke) factuur per e-mail.
 • Wij zijn genoodzaakt om stallingskosten in rekening te brengen als de fiets één week nadat de reparatie is voltooid nog niet is opgehaald. Kunt u echt niet eerder komen, overlegt u dit dan met ons alstublieft.

Zoekt u een goede fietsenmaker in Amsterdam?

Fietsenmaker

Oók voor onderhoud of reparaties aan racefietsen en elektrische fietsen met Bosch- of Shimano motor kunt u bij ons terecht.

 • Belt u alstublieft voor een afspraak. Dan kunnen we samen kijken welk moment het beste uit komt. Gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, grote kans dat we uw fiets binnen een dag of twee gerepareerd hebben.
 • U ontvangt automatisch een SMS-bericht van ons als de reparatie klaar is. Liever contact via de mail? Laat dan uw e-mailadres achter.
 • Moet u onverwacht met het openbaar vervoer en u heeft niet het verplichte mondkapje meegebracht? Bij van Wijk Fiets en Onderhoud kunt u er een krijgen.
 • U kunt bij ons contant betalen of (contactloos) pinnen. Wij accepteren ook creditcards. Liever een betaalverzoek? U kunt het bedrag ter plaatse overmaken door simpelweg de QR code te scannen met uw telefoon (mobiel bankieren moet hiervoor wel geïnstalleerd zijn). Indien gewenst sturen wij u uw(zakelijke) factuur per e-mail.
 • Wij zijn genoodzaakt om stallingskosten in rekening te brengen als de fiets één week nadat de reparatie is voltooid nog niet is opgehaald. Kunt u echt niet eerder komen, overlegt u dit dan met ons alstublieft
Zoekt u een goede fietsenmaker?