Fietssleutel kwijt?

Sleutelservice

Deze kunt u gemakkelijk nabestellen bij de sleutelservice van ABUS of AXA via onderstaande link. U kunt het sleutelnummer ook aan ons doorgeven, dan zorgen wij tegen een kleine vergoeding dat de juiste sleutel besteld wordt. Deze kunt u dan vervolgens in de winkel ophalen.

Via de sleutelservice kunt u veilig en snel een reservesleutel voor uw fietsslot bestellen en laten thuisbezorgen. U heeft dan wel het sleutelnummer nodig. Dit nummer vindt u altijd op op de sleutel zelf, deze staat niet op het slot! Als u uw fiets bij ons heeft gekocht staat het sleutelnummer ook altijd op de factuur vermeld. 

Belangrijk om te weten! Als de fiets verzekerd is tegen diefstal moet u wel aan de verzekeraar laten weten dat u een kopie-sleutel heeft laten maken. Daar moet u namelijk bij diefstal naast de aangifte ook altijd twee originele sleutels kunnen overhandigen. Heeft u de fiets via ons verzekerd? Dan kunnen wij deze wijziging eventueel voor u doorgeven.

Heeft u een elektrische fiets? Dan is de sleutel van het ringslot meestal dezelfde als die van de accu.

Wij zijn Open!

Beste klant, omdat onderhoud en reparatie wel door mogen blijven gaan kan onze werkplaats gewoon open blijven. Steun uw lokale fietsenmaker en breng juist nú uw fiets weg voor reparatie of onderhoud.

Een nieuwe fiets nodig? Als u in Amsterdam of directe omgeving woont, brengen wij deze kosteloos en rijklaar gemaakt bij u thuis. In onze webshop staan alle fietsen die wij op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden!

Ook onderdelen en accessoires zoals sloten, kinderzitjes of zelfs een snelbinder kunt u volgens de richtlijnen op afspraak komen halen.

nieuwe fiets reparatie tweedehands fiets onderdeel fietstas onderhoud kinderzitje snelbinder slot nodig? Maak nu een afspraak!